Ben je er klaar voor om vrij te zijn van hinderlijke overgangsklachten?

In samenwerking met SeeMe-nopause bied ik jou de mogelijkheid om een gratis kennismakingsgesprek te plannen.
Plan een gesprek in
9

Wordt jouw leven beheerst door opvliegers?

De onverwachte opvliegers lijken altijd toe te slaan op de meest ongelegen momenten, waardoor je je afvraagt waar je je kunt verstoppen. Een herkenbaar gevoel van gêne en ongemak.

9

Vraag je je regelmatig af wanneer je weer je 'oude ik' word?

Het voelt alsof je jezelf compleet bent kwijtgeraakt.Je energie is tot het minimum gedaald, en de ballen die je voorheen moeiteloos in de lucht hield, vallen nu genadeloos op de grond. Je lontje wordt korter, en de kleinste dingen van je gezin irriteren je mateloos. 

9

Blijven de kilo's er maar aankomen zonder dat je iets verandert?

Je lichaam transformeert ingrijpend, en het onverwachte vet op je buik lijkt uit het niets te zijn gekomen. De weegschaal toont nu een hoger getal dan voorheen, en het wordt steeds moeilijker om in je kleding te passen. Dit is bijzonder frustrerend!

In mijn rol als menopauzespecialist help ik vrouwen elke dag bij het overwinnen van hun overgangsklachten.

Veel vrouwen zijn geneigd te denken dat overgangsklachten simpelweg onvermijdelijk zijn tijdens deze levensfase. Niets is echter minder waar. De overgang is een natuurlijk proces dat iedere vrouw doorgaat, en het is belangrijk te beseffen dat het geen ziekte is. Het is een feit dat je hormonen opnieuw worden afgestemd om harmonieus samen te werken. Wanneer deze in balans zijn, ervaar je zowel mentaal als fysiek welzijn. 

Mijn fascinatie voor hormonen begon na de geboorte van mijn dochter, nu al vijftien jaar geleden. Ik herstelde maar niet zoals verwacht en voelde intuïtief dat mijn hormonen hierbij een rol speelden. Dit leidde tot een diepgaand onderzoek en als gevolg diverse aanpassingen in mijn levensstijl. Binnen een paar maanden voelde ik me als herboren en kon ik weer volop van het leven genieten. Deze persoonlijke ervaring motiveerde mij om deskundig te worden op dit gebied, en mijn keuze om te gaan studeren volgde dan ook snel. Als Menopauzespecialist deel ik graag mijn expertise om vrouwen te helpen deze fase van hun leven met meer comfort en vitaliteit door te komen.

Klaar voor verandering? Reserveer jouw gratis kennismakingsgesprek!

Weet jij niet waar je moet beginnen om jouw klachten te verlichten en zou je graag advies willen ontvangen wat ik als menopauzespecialist voor je zou kunnen betekenen? In samenwerking met SeeMe-nopause bied ik je de mogelijkheid om een kennismakingsgesprek in te plannen. 

Tijdens deze sessie bespreken we jouw specifieke situatie en krijg je inzicht in hoe ik je kan ondersteunen om comfortabel door deze fase van je leven te gaan.

Het is geen consult, daar is het tekort voor. Ik wil je laten zien, dat door te investeren in jezelf, het mogelijk is om je klachten te verlichten. 

Maak gebruik van dit aanbod en investeer in een toekomst met verhoogde vitaliteit en welzijn. Reserveer vandaag nog je gratis gesprek en zet de eerste stap naar een leven zonder overgangsklachten!

Als je na ons kennismakingsgesprek besluit om met mij te werken aan je gezondheid, ontvang je een mooie korting. Voor het programma  ‘Natuurlijk Jezelf 2.0’  betaal je normaal € 697 maar als bezoeker van SeeMe-nopause € 637. Ook op een los consult geef ik je een leuke korting. Je betaalt geen € 95 maar € 80 per uur voor het eerste consult.

Gun jij jezelf dit cadeau?