Ben jij een ambitieuze vrouw maar word je belemmerd door overgangsklachten?

Jij bent dagelijks vol passie bezig met je business of job,  dit is waar je hart sneller van gaat kloppen. Helaas merk je de laatste tijd dat je hormonen je in de weg zitten en je functioneert niet meer zoals je dat zou willen. Door met de tips uit dit e-book aan de slag te gaan zal je merken dat je weer meer in balans komt en je klachten verminderen. Ook zal ik regelmatig mijn kennis en tips per email met je delen zodat je begrijpt hoe je lichaam werkt en wat je zelf kan doen om weer de regie over je hormonen te krijgen.

 

N

De belangrijkste tips om je snel beter te voelen

N

Begrijpen hoe je lichaam werkt

N

Leren hoe jij weer de regie krijgt over je hormonen

Wie ben ik?

Als orthomoleculair- en hormoontherapeut,  help ik dagelijks vrouwelijke ondernemers en ondernemende vrouwen om weer grip te krijgen op hun gezondheid en daardoor op hun leven. Zelf ben ik ook ondernemer dus ik weet hoe belangrijk het is om zowel fysiek als mentaal goed in je vel te zitten. Veel vrouwen denken dat deze klachten er nou eenmaal bijhoren maar niets is minder waar. De klachten komen niet door de afname van hormonen maar door de disbalans hierin.

Er is niets zo frusterend als ambitieuze vrouw dat je vol passie bezig bent met je business of baan maar je merkt dat je lichaam niet mee wilt werken. Opvliegers, slecht slapen, een kort lontje en gebrek aan focus maakt dat het ten koste gaat van je plezier in het leven. Je resulaten lijden eronder en je realiseert je dat dit niet zo door kan gaan. Wat nou als deze klachten nog erger worden? Hoe beïnvloedt het jouw leven? Dit zijn zaken waar je regelmatig over nadenkt en wat je zorgen baart.

De overgang is een periode in een vrouw haar leven waarin ze keuzes maakt, het is niet voor niks dat zoveel vrouwen van 40+ switchen van carrière. Ze volgen hun hart. Helaas zie je vaak ook op deze leeftijd de eerste klachten onstaan. Onderzoek heeft uitgewezen dat een derde deel van werkverzuim bij gezonde vrouwen tussen 45-60 jaar wordt veroorzaakt door overgangsklachten. 

Het is mijn passie om jou te helpen weer de grip op je lijf en leven terug te krijgen zodat je je weer volledig kan focussen op alles waar je gelukkig van wordt.

 

 

Warme aanbevelingen van mijn klanten

Na een lange tijd van alles geprobeerd te hebben, huisarts, zelfhulpmiddelen en adviezen van vrouwen uit mijn omgeving, kwam ik tot de conclusie dat mijn klachten alleen maar erger werden. Het slechte slapen en zweten brak me echt op, ik kon niet meer. Vijf dagen in de week is mijn winkel open en ik moest mezelf ‘s morgens mijn bed uitslepen. Er moest dus echt iets gebeuren!

Ik ben op internet gaan speuren welke hulp er is en toen kwam ik Suzanne tegen. Zij is een warme persoonlijkheid die goed luistert naar mijn klachten maar waar ik ook even mijn verhaal kwijt kan. Zij heeft mij adviezen gegeven die ik heb implementeerd in mijn leven. Ze kijkt ook echt wat haalbaar is in jouw situatie.

Inmiddels slaap ik weer lekker, het nachtzweten heb ik nog zelden en ben ook acht kilo afgevallen. Ook in mijn hoofd voel ik me rustiger en veel minder snel gestresst.

Ik kom nog eenmaal per half jaar bij Suzanne voor een check-up zodat ik zeker weet dat ik nog op de goede weg ben. Dit wil ik namelijk nooit meer meemaken!

Anna

Eigenaar kledingzaak

Ik weet nog goed wanneer ik de eerste opvlieger kreeg. Tijdens een boottocht met familie bekroop me opeens een raar gevoel en tegelijktijd steeg de warmte me naar mijn hoofd. Mijn schoonzus herkende het meteen. Eigenlijk schrok ik best wel dat het zo ver was want ik was toen pas 45 jaar. Ik dacht de overgang is echt nog ver van mijn bed. Dit is inmiddels twee jaar geleden en het bleef helaas niet bij opvliegers. Ik merkte dat ik niet meer, zoals eerder, voldoende energie had om de dag door te komen. Ook mentaal was ik niet meer mezelf. In mijn werk als gezinscoach zat dit me behoorlijk in de weg en ik merkte dat ik niet meer optimaal functioneerde.

Suzanne heeft me zo fantastisch geholpen om mijn hormonen weer op de rit te krijgen en ik nu de meeste dagen met voldoende energie en zonder opvliegers doorkom.

Ik zou dan ook iedere vrouw die overgangsklachten heeft adviseren om contact op te nemen met Suzanne. Mijn huisartse zei dat ik er mee moest leren leven maar nu weet ik wel beter.

 

Tessa

Gezinscoach