Investeren in je lichaam levert je lijfrente op

Laat jij je fysieke klachten de kwaliteit van je leven bepalen?

Je voelt al tijden dat het niet meer zo lekker met je gaat en dat de klachten zich maar blijven aandienen. Je vraagt je af of je misschien in de overgang bent.

Je lichaam trapt op de rem, een rem die steeds harder gaat roepen en doorwerkt in alles wat je dierbaar is.

Je bent prikkelbaar, je relatie staat onder druk en ook op de werkvloer functioneer je niet meer zoals je zou willen

Kortom,  je leven staat op z’n kop en je verlangt weer naar de tijd dat alles nog lekker stroomde in je leven.

Ik leer jou, gedurende het traject ‘Natuurlijk jezelf 2.0’,   samen te werken met je lichaam en te luisteren naar wat het jou vertelt. Vanuit intrinsieke motivatie. Als jij snapt hoe je lichaam werkt weet je ook hoe je ervoor kan zorgen en wat het nodig heeft.

Want als je klachten verdwijnen of verminderen komt er weer meer ruimte om joy en rust te ervaren in je privéleven en werk. En dan zou het wel eens één van de mooiste fases in je leven kunnen worden!

 

Dit is hoe ik je help met ‘Natuurlijk jezelf 2.0’

In het 5 maanden durende traject leer ik jou hoe je je lichaam vóór je kan laten werken en je je hormonen zodanig dirigeert dat je deze hormonale transitiefase in je leven moeiteloos doorloopt.

We onderzoeken wie in het ‘hormoonorkest’ roet in het eten gooit en die gaan we vriendelijk bijsturen. Het gaat namelijk niet alleen om je vrouwelijke hormonen maar vele andere hormonen doen ook mee. Het is een puzzel en die gaan we samen leggen. We onderzoeken of je cellen doen wat ze moeten doen. We bestaan uit cellen dus dat is een voorwaarde voor een goede gezondheid.

Ons lichaam moet de juiste brandstof krijgen om goed te kunnen functioneren maar dat is geen ‘one size fits all’. We gaan dus kijken welke voeding jij nodig hebt en waar jij goed op reageert. Daarnaast geef ik je advies hoe bepaalde disbalansen weer zijn bij te sturen met supplementen en verschillende andere interventies. Ook het mentale stuk nemen we hierin mee want hier geldt immers ‘een gezonde geest in een gezond lichaam’.

Je lichaam weer in balans krijgen is geen quick-win en daar heb je wel even wat tijd voor nodig. Dat wil niet zeggen dat je je gedurende het traject niet al veel beter gaat voelen want bij de meeste vrouwen in mijn praktijk is dit wel het geval. Nieuwe gewoontes aanleren kost tijd en ik wil graag dat je een duurzaam resultaat voor jezelf boekt. Als we na een vijf maanden afscheid nemen heb jij alle tools in handen om de rest van de overgang in flow en met een goede gezondheid door te komen.

Voor wie is dit traject?

Voor ondernemende vrouwen van 40+ die niet accepteren dat fysieke klachten hun leven regeren. Je wilt niet meer langer concessies doen aan je welbevinden. Je realiseert je dat jij degene bent die invloed heeft op jouw gezondheid en je bent bereid om eigenaarschap te nemen over jouw eigen welzijn.

Je zal wellicht dingen tijdelijk moeten laten die je lekker of leuk vindt maar niet bijdragen aan een goede hormonale balans. Misschien zijn er ook dingen in het traject die je wellicht moeite kosten. Maar je hebt het ervoor over want je realiseert je dat een goede gezondheid bepalend is voor jouw levensgeluk.

Het is niet voor jou wanneer…

› Je niet bereid bent te(of niet kunt) investeren in je gezondheid.

› Je geen voldoende intrinsieke motivatie bij jezelf bemerkt wanneer je bovenstaande leest.

› Je van jezelf weet dat je vaak met iets begint maar niet afmaakt(tenzij je er nu van overtuigt bent dat je het wél gaat doen omdat je écht van je klachten af wilt).

Welke resultaten kun je verwachten

Meer energie omdat je hormonen weer in balans zijn en je cellen weer gezond. De tekorten zijn aangevuld en je lichaam krijgt nu precies wat het nodig heeft.

Je snapt nu meer van je lichaam omdat je de samenwerking bent aangegaan én doordat je de kennis hebt gekregen weet je waarom je lichaam reageert zoals het reageert.

Meer rust in je hoofd en een veel relaxter gevoel

Je slaapt beter en je wordt niet meer zo vaak overvallen door opvliegers.

Je verliest makkelijker gewicht omdat je nu weet hoe je je hormonen moet beïnvloeden om maximaal vet te verbranden

Een gevoel van tevredenheid doordat er meer balans is in de neurotransmitters, een soort hormonen die o.a. verantwoordelijk zijn voor je gemoedstoestand

Relaties lopen beter omdat je je minder vaak laat leiden door heftige emoties aangestuurd door een hormonale disbalans

Je straalt weer en gaat vol zelfvertrouwen door het  leven

De intimiteit in je relatie zoek je weer vaker op, naast dat je meer zelfvertrouwen hebt gekregen is je libido ook weer toegenomen

Sinds Suzanne in mijn netwerk is gekomen heb ik zoveel van haar geleerd over onze hormonen en vooral de disbalans hierin die kan ontstaan als je in de overgangsfase komt. Zóveel tips, inzichten. Life changing. We hebben ook een verzuurmeting gedaan en ook daar was werk aan de winkel. Ik voel me nu super, vol energie en blij met mijn nieuwe levensstijl. Oftewel, gun jezelf Suzanne want samen draai je aan de belangrijkste knoppen om weer lekker in je lijf te zitten.

Nicolien

Blij dat ik doorgezet heb om bij Suzanne Rouhard op consult te gaan. Wilde graag wat gewicht verliezen en wat minder last hebben van hormonale kwaaltjes.
Ze heeft mij ontzettend goed en geduldig geholpen en mij de juiste richting op weten te sturen met haar kennis en kunde. Niets was haar teveel! Nogmaals hartelijk dank Suzanne!!

Jitske

Zeer kundige lieve vakvrouw! Mijn klachten zijn binnen half jaar met ongeveer 75% gereduceerd. Suzanne zoekt alles tot op de bodem uit!

Angelique

Jouw investering in 'Natuurlijk jezelf 2.0'

€ 697

Incl. BTW

Vraag mijn gratis e-book 'Ambitieuze vrouwen klachtenvrij door de overgang' aan!

En ontvang daarnaast mijn nieuwsbrief voor relevante tips en inzichten om jouw gezondheid te verbeteren zodat je je weer vol energie en focus kan wijden aan alles in je leven waar je blij van wordt.

Je hebt je met succes ingeschreven!