Plan nu jouw gratis Hormoon Inzichtsessie

Ontdek hoe je energiek en vitaal door de overgang komt

  • Ben jij een vrouw vol ambities maar word je enorm beperkt door opvliegers en stemmingswisselingen?
  •  Je slaapt slecht doordat je ‘s nachts je bed uit drijft en daardoor doodmoe opstaat?
  • Je ondanks je inspanningen om op gewicht te blijven, toch aankomt?
  • Je bent ondernemer of hebt een verantwoordelijke baan maar ondanks dat je al heel lang op je tandvlees loopt kun je het  niet permitteren om uit te vallen

Je hebt te lang rondgelopen met deze klachten welke onzettend veel impact hebben op je leven. Je kiest er nu voor een eerste stap te zetten om je weer helemaal energiek, ontspannen en blij te voelen!

Plan vandaag nog een gratis en vrijblijvende Hormoon Inzichtsessie waarmee ik jou minimaal 3 gouden tips en inzichten geef om energieker en vitaler je overgang door te komen!

Ik heb per maand plaats voor drie van deze waardevolle sessies dus schrijf je nu in!

 

 

 

 

 

 

N

Inzicht in je situatie

N

Vertrouwelijk gesprek

N

Mogelijkheden zien

N

Gehoord voelen

Hormoontherapeut en ervaringsdeskundige

Zelf weet ik als geen ander hoe hormonen je leven kunnen regeren. In 2008 beviel ik van onze prachtige dochter Yenthe, een grote wens kwam uit. Helaas herstelde ik langzaam na een moeizame zwangerschap en een keizersnede. Na wat onderzoeken bleek ik een traagwerkende schildklier te hebben. Mijn huisarts schreef medicatie voor maar ik bemerkte dat ik daar niet van opknapte. Op dat moment is mijn zoektocht naar andere mogelijkheden begonnen. Er ging een wereld voor me open hoe je op een natuurlijke manier je gezondheid kunt verbeteren. Ik ging dan ook enthousiast aan de slag en boekte al snel vooruitgang. Hier moest ik meer van weten! En met deze passie ben ik gaan studeren. Van voedingsdeskundige naar orthomoleculair kPNI therapeut. Daarna ben ik me verder gaan specialiseren in hormonen. 

Inmiddels help ik vrouwen met klachten tijdens de overgang zodat zij weer alles kunnen doen wat hen gelukkig maakt. Het geeft mij ontzettend veel voldoening om vrouwen de tools aan te reiken en te zien wat voor mooie resultaten zij hiermee boeken.

Dankbare reacties van mijn cliënten

Ik kwam op een moment in mijn leven bij Suzanne in de praktijk toen ik het echt niet meer zag zitten. Al jarenlang zat ik niet lekker in mijn vel en kampte met enorme klachten. Van mijn huisarts had ik al hormonen voorgeschreven gekregen maar daar merkte ik weinig van.

Totdat een vriendin me wees op de praktijk van Suzanne. Zij had zelf goede ervaringen met haar aanpak. Ondanks dat ik niet meer geloofde in verbetering heb ik toch de stap gezet. Zij heeft toen echt alles bij me in kaart gebracht en we zijn toen aan de slag gegaan met mijn voeding en aanvullende supplementen. In de eerste weken merkte ik al dat ik meer energie kreeg en me positiever voelde. Nu een paar maanden later kan ik alleen maar zeggen, had ze maar eerder op mijn pad gekomen.

 

 

 

 

Emma

Ondernemer

Zo rond mijn veertigste bemerkte ik dat er een aantal zaken bij mij begonnen te veranderen. Ik was iemand die altijd alles aankon, niks was me teveel. Dat veranderde snel. Ik ging echt aan mezelf twijfelen, heb ik wellicht een burnout? Mensen om me heen gaven ook aan dat ze vonden dat ik anders reageerde op bepaalde zaken. Ook in mijn werk was dit een belemmering. Wat ik ook heel hinderlijk vond is dat ik een paar kilo per jaar aankwam. Ik was altijd heel slank maar zag echt mijn lichaam veranderen.

Ik had wel gelezen dat er veel mogelijk is om je gezondheid te verbeteren tijdens de overgang, en mezelf beter te voelen, maar had er niet de discipline voor om dit alleen te doen. En dus heb ik een afspraak gemaakt met Suzanne.

Behalve dat zij me heel goed heeft geholpen met al haar kennis, voelde ik me ook echt gehoord. Ze dacht goed mee wat ik zou kunnen doen in mijn situatie. De consulten waren een fijne stok achter de deur om de adviezen van Suzanne te integreren in mijn leven.

Merel

Bedrijfsjurist

Vraag mijn gratis e-book 'Ambitieuze vrouwen klachtenvrij door de overgang' aan!

En ontvang daarnaast mijn nieuwsbrief voor relevante tips en inzichten om jouw gezondheid te verbeteren zodat je je weer vol energie en focus kan wijden aan alles in je leven waar je blij van wordt.

Je hebt je met succes ingeschreven!