VEDAPULSE

Meten=weten

De VedaPulse is een innovatief diagnosesysteem voor het bepalen van de algemene gezondheid. Het is gebaseerd op twee methoden:

 • De hartritmevariabiliteit en de traditionele polsdiagnose van Indiase en Tibetaanse traditionele geneeskunde (Ayurveda).

Via twee elektroden rond de polsen wordt een hartslagmeting van 5 tot 8 minuten gedaan. De interval tussen de hartslagen wordt tot op een duizendste milliseconde nauwkeurig gemeten. De VedaPulse brengt op basis hiervan een rapport uit met de huidige gezondheidstoestand. Zo geeft het bijvoorbeeld informatie over de balans van het zenuwstelsel en of iemand te gestrest is of tegen een Burn-out aan zit.  Ook wordt een indruk gegeven van de meridianen via analyse volgens het Ayurvedische principe en acupunctuur. Op basis van deze analyse volgt een individueel advies om de gezondheidstoestand te verbeteren.

De pijnloze meting neemt weinig tijd in beslag en is voor het lichaam op geen enkele manier belastend. Ook kinderen kunnen gemeten worden vanaf het moment dat ze vrij stil kunnen zitten.

 

Hierdoor krijg ik als therapeut en de cliënt een uitgebreid beeld van o.a.:

 • De algemene gezondheidstoestand
 • De mate van stress
 • De toestand van weefsels en organen
 • Tekorten in vitamines, mineralen en sporenelementen

   

  Vraag mijn gratis e-book 'Ambitieuze vrouwen klachtenvrij door de overgang' aan!

  En ontvang daarnaast mijn nieuwsbrief voor relevante tips en inzichten om jouw gezondheid te verbeteren zodat je je weer vol energie en focus kan wijden aan alles in je leven waar je blij van wordt.

  Je hebt je met succes ingeschreven!