Workshop ‘De dans van je Hormonen, Hoofd en Hart’

Herken je het volgende? Je bent de 40 gepasseerd en je merkt al een tijd een aantal veranderingen bij jezelf. Veranderingen fysiek maar ook mentaal. Je voelt je niet meer helemaal jezelf, je ervaart allerlei klachten die je niet thuis kan brengen. Wat is er toch met je aan de hand? Je vraagt je misschien af of deze veranderingen met je hormonen te maken kunnen hebben, of dat er wellicht iets anders van binnen speelt dat jouw welzijn beinvloedt.

Ook zijn je kinderen inmiddels al wat ouder en vragen niet meer je volledige zorg. Je hebt nu meer tijd voor jezelf maar opeens weet je daar niet zo goed mee om te gaan. Welke keuzes ga je voor jezelf maken? Welke richting kies je? Voor je gevoel vaar je in een bootje op zee, over hoge golven naar een onbekende bestemming. (On)bewust knaagt het aan je; die onrust, onzekerheid en angst over jouw nabije toekomst.

Zit jij in deze dobberende boot en vraag je je af waar jouw leven naartoe gaat? Ervaar je die veranderingen bij jezelf en voel je aan alles dat er iets moet gebeuren om je balans weer terug te vinden? Mooi! Dat is namelijk hét signaal dat jouw Hormonen, Hoofd en Hart niet met elkaar in balans zijn! En dat is niet zo gek.

Je bent in een overgangsfase aangekomen, zowel fysiek, mentaal als spiritueel. In deze fase van je leven krijg je de kans om jezelf opnieuw te ontdekken; wie ben ik nou echt en wat wil ik met mijn leven?

Deze transitiefase kan de mooiste in je leven zijn, mits je je balans hebt gevonden. Check de balans eens bij jezelf door onderstaande vragen te beantwoorden. Als je meer dan drie vragen met ‘nee’ hebt beantwoord, dan is deze workshop op jouw lijf geschreven!

 

N

Zet jij jezelf op de eerste plaats?

N

Kun jij makkelijk loslaten?

N

Voel je je fysiek en mentaal helemaal top?

N

Leef jij jouw mooiste leven?

N

Geef jij duidelijk jouw grenzen aan?

N

Kies jij er op regelmatige basis voor om dingen voor jezelf te doen?

Wie zijn wij?

Suzanne Rouhard

Als orthomoleculair- en hormoontherapeut help ik dagelijks in mijn praktijk www.suzannerouhard.nl vrouwen met overgangsklachten om weer grip te krijgen op hun gezondheid en daardoor op hun leven. Veel vrouwen denken dat deze klachten er nou eenmaal bijhoren maar niets is minder waar. De klachten komen niet door de afname van hormonen maar door de disbalans hierin. Deze levensfase in een vrouwenleven kan een van de mooiste zijn als je je hormonen voor je laat werken. Tijdens deze workshop geef ik je de kennis over hoe jouw lijf werkt en waarom er zoveel verandert in deze levensfase. Daarnaast reik ik je de de tools aan om zelf mee aan de slag te gaan, zodat je weer lekker in je vel komt te zitten en weer sturing kan geven aan je leven.

Nicolien Bröring

Als founder en creator van het nieuwe online EQ-magazine www.reisvandefeniks.nl en aanstormend Touch of Matrix therapeut is het mijn passie je inzicht te geven in jouw persoonlijke transformatieproces. We leven in een tijdperk waarin we ons steeds meer bewust gaan worden wie we écht zijn. Dat we die dingen mogen doen waar ons hart sneller van gaat kloppen. Vrouwen leven het leven vaak zoals het ze is geleerd. Vol vanuit het verstand en niet vanuit het hart, het gevoel. Dat zijn we verleerd en het is een belangrijke oorzaak waarom veel vrouwen uiteindelijk vastlopen in hun werk, thuis en/of in relaties. Hoe zou het zijn als je het schip op tijd kan keren zodat je de beste versie van jezelf kan leven? Tijdens deze workshop ga jij jezelf weer een beetje beter leren kennen. Je krijgt mooie inzichten en tools waar je mee thuis kan komen.

Samen helpen wij jou om jouw Hormonen, Hoofd en Hart weer optimaal te laten samenwerken zodat jij jouw mooiste leven kan leven!

Volg ons ook op social media!

 

   Gun jij jezelf deze workshop vol met inzicht en inspiratie?

   Kies jij nu echt voor jezelf en wil je de eerste stappen zetten om je lijf en leven weer op de rit te krijgen? Dan zouden wij het geweldig vinden om jou de eerste zet te geven op het pad wat jij in deze levensfase wilt bewandelen. Wij geven jou de tools waarmee je aan slag kunt gaan en je zal gedurende deze workshop gaan ervaren welke invloed jij zelf op je leven kan hebben.

    

   Voor vrouwen van 40-55 jaar*

   28 oktober van 13:00-17:00 uur

   Paviljoen de Oostvaarders, Oostvaardersbosplaats 1, Almere

   Incl. koffie, thee, water, fruit en hormoonversterkende hapjes

   €139,=

   *De leeftijd is indicatief en iedere vrouw is uiteraard welkom. De workshop gaat deels over de overgang en daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan persoonlijke ontwikkeling