Moeiteloos en vol energie door de overgang

Z

Heb jij vaak een opvlieger net op een moment dat je het niet kan gebruiken?

Je hebt een belangrijke afspraak of vergadering en net op dat moment krijg je een opvlieger. Je kan wel door de grond zakken. Je probeert het beste ervan te maken in de hoop dat de opvlieger weer snel voorbij gaat
Z

Kom je vaak slaap tekort doordat je 's nachts je bed uitdrijft?

Je staat op na een nacht met veel te weinig slaap en je voelt je gebroken, en dat terwijl je een volle agenda hebt voor vandaag. Hoe kom je deze dag door? Kun je je nu wel volledig concentreren?
Z

Merk je dat je niet meer jezelf bent?

Tegenwoordig is alles je teveel. Zaken waar je vroeger je hand niet voor omdraaide kosten je nu enorm veel energie. Ook je humeur is niet altijd even stabiel. Je valt regelmatig uit tegen je partner, kinderen of collega’s. 

Wat zou het voor jou betekenen als je weer volop kunt genieten van het leven zonder gehinderd te worden door klachten?

In Nederland zijn momenteel zo’n 1,8 miljoen vrouwen in de overgang waarvan 80% in meer of mindere mate klachten heeft. We zijn gaan denken dat deze klachten nou eenmaal bij de overgang horen. Maar niks is minder waar.

Veel vrouwen lopen jaren door met hun klachten en wachten op het moment dat het weer overgaat. Voor veel vrouwen kan dit heel lang duren en tot ver na de menopauze hun leven beheersen. En dat is zo jammer van deze mooie transitiefase waarin je als vrouw de kans krijgt om meer bezig te zijn met jezelf. Wat wil je nou eigenlijk uit het leven halen? Ben je nog gelukkig met je baan en of is het nu het moment om te investeren in iets anders? Wat zou je verder nog in je leven willen veranderen?  Dit is ook de periode waarin je schoon schip maakt met dingen uit het verleden.

Vrouwen zonder noemenswaardige overgangsklachten ervaren deze fase dan ook als een van de mooiste in het leven tot nu toe. En dat is niet voor niks!

Herken jij je hierin? Kies dan nu voor jezelf en ga aan de slag met je gezondheid. Het is echt een gemiste kans om deze transitiefase te laten beheersen door fysieke en mentale ongemakken.

 

Overgangsklachten worden niet veroorzaakt door de afname van hormonen maar door de disbalans hierin. Hier kunnen vele factoren verantwoordelijk voor zijn. Samen onderzoeken we welke disbalansen bij jou een rol spelen. Bij iedere vrouw is dit weer anders dus ik maak een persoonlijk behandelplan. We streven naar snelle resultaten want tijd is kostbaar voor je.

Het resultaat hiervan is dat jij weer lekker in je vel zit en vol energie de dag doorkomt.

 

“Het is mijn missie om ambitieuze vrouwen in de overgang weer volop te laten genieten van het leven “

Wat als ik je vertel dat je zelf heel veel aan je klachten kunt doen?

Echt, vele van mijn klanten hebben ervaren dat door te werken aan een goede basisgezondheid de klachten verdwijnen of sterk verminderen.

De overgang is een natuurlijk proces en niet een ziekte zoals het tegenwoordig veel wordt gezien. Je hormonen zijn door de natuur ontworpen om samen te werken. Wanneer je hormonen in balans zijn, voel je je mentaal en fysiek goed. Je hormoonspiegel verandert weliswaar, maar als je gezond bent gaat dat precies zoals het hoort.

Door het traject ‘Natuurlijk jezelf 2.0’ te volgen zal je merken dat je gedurende het traject steeds beter gaat voelen en dat alles weer makkelijker gaat. Je voelt je eindelijk weer jezelf.

 

 

Ook jij kunt ervoor kiezen weer lekker in je vel te zitten en alles te kunnen doen waar je energie van krijgt

Opvliegers verminderen of verdwijnen

Hoe fijn is het als je niet meer continue gehinderd wordt door die vervelende opvliegers?

Heerlijk slapen

Je weet bijna niet meer hoe het is om uitgerust wakker te worden maar nu is het weer mogelijk

Je voelt je weer jezelf

Je merkt dat je zowel mentaal als fysiek weer goed voelt en je hebt volop energie om alle dingen te kunnen aanpakken, net als voor de overgang

Kies je ervoor om met je klachten aan de gang te gaan?

Je bent op mijn site omdat je waarschijnlijk al langere tijd loopt met overgangsklachten. Je hebt al van alles geprobeerd. Goedbedoelde adviezen van vriendinnen of wellicht zelfs medicatie van de huisarts. Je merkt dat alles wel een beetje of tijdelijk helpt maar je nog steeds wordt beperkt door overgangsklachten. Dit heeft alles te maken met het feit dat je uitsluitend de symptomen behandelt en niet de oorzaak aanpakt. Kies je er vandaag nog voor om ECHT aan je gezondheid te werken en weer lekkerder in je vel te zitten? Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvende telefonische kennismaking zodat we samen kunnen kijken hoe jij weer frisser, monterder en energieker door het leven kunt gaan.

Mocht je daarna ervoor kiezen om samen aan jouw gezondheid te willen werken dan bied ik jou de volgende mogelijkheden.

Laat je leven niet langer beheersen door overgangsklachten

Laten we samen kijken hoe ik je hiermee kan helpen

Veelgestelde vragen

Ik heb van alles geprobeerd, kan het traject 'Natuurlijk jezelf 2.0' mij dan nog wel helpen?

 

Bij het traject ‘Natuurlijk jezelf 2.0’ die ik aanbied werken we aan een goede basisgezondheid waardoor je hormonen weer in balans komen en de klachten zullen verminderen of zelfs verdwijnen. Bij de ene vrouw zal er sneller sprake zijn van verbetering dan bij een andere vrouw.

Vooraf maken we eerst telefonisch kennis met elkaar om te kijken of er een klik is. Gedurende het traject zijn we een half jaar met elkaar aan het werk dus dat is erg belangrijk.

Kunnen de consulten ook digitaal plaatsvinden?
Het eerste consult zie ik je graag in de praktijk. We zullen een vetzuurmeting uitvoeren d.m.v. een vingerprik. Daarnaast doen we een Vedapulse meting. Ook kan ik aan lichaamshouding en bouw ook veel aflezen als het gaat om hormonen. Vanaf het tweede consult is het mogelijk om het digitaal in te plannen.
Wordt het traject 'Natuurlijk jezelf 2.0' vergoed door de zorgverzekering?

    Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging CAT-Collectief  maar heb er niet voor gekozen om mijn diensten vergoedbaar te krijgen. De verregaande eisen die er worden gesteld aan een therapeuten en de bijbehorende kosten maakt dat ik deze tijd liever besteed aan het coachen van vrouwen naar een goede gezondheid.

Daarnaast zijn er steeds minder verzekeraars die complementaire zorg vergoeden.

Ik werk veel met ondernemende vrouwen waarbij tijd schaars is. Overgangsklachten zorgen ervoor dat zij minder productief zijn binnen hun bedrijf of baan. Door in jezelf te investeren en het ‘Natuurlijk jezelf 2.0te volgen zul je merken dat deze investering het ruimschoots waard is als je het afzet tegen wat het je kost als je niks onderneemt.

 

 

Is het wel mogelijk om zonder HST(Hormoon Substitutie Therapie) de klachten te verminderen?

Je hormonen zijn door de natuur ontworpen om samen te werken. De overgang is een natuurlijk proces en niet een ziekte zoals het tegenwoordig veel wordt gezien. Wanneer je hormonen in balans zijn, voel je je mentaal en fysiek goed. Je hormoonspiegel verandert weliswaar, maar als je gezond bent gaat dat precies zoals het hoort.

 

Hoe lang blijf jij nog rondlopen met overgangsklachten?

Kies nu voor jezelf! Je hebt niks te verliezen en alleen maar te winnen.

Vraag mijn gratis e-book 'Ambitieuze vrouwen klachtenvrij door de overgang' aan!

En ontvang daarnaast mijn nieuwsbrief voor relevante tips en inzichten om jouw gezondheid te verbeteren zodat je je weer vol energie en focus kan wijden aan alles in je leven waar je blij van wordt.

Je hebt je met succes ingeschreven!